Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το Kata Beach Life Festival

Πουκέτ -

Το Kata Beach Life Festival 2022 θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Αυγούστουth.

Ζωντανή μουσική, συναυλίες και DJ θα είναι παρόντες σε τρεις σκηνές στο Kata Beach με το Nature Active Camp, τη ζώνη καφέ, τους αθλητικούς αγώνες και έναν διαγωνισμό φωτογραφίας Amazing Thailand από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Απολαύστε συναυλίες και ζωντανή μουσική από τις Sarah.salola, 4EVE, Patrickananda, No One Else, TELEx TELEX, THE PARKINSON, The Paradise Bangkok Molam International Band και ModernDog

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη είσοδος.

Οι τουριστικοί φορείς στο Πουκέτ είναι έτοιμοι να ωθήσουν την Kata Beach να γίνει μια «Πόλη του Surf».

Το Phuket Beach Festival 2022 θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστουrd έως τον Αύγουστο του 28th , 2022 στην παραλία Kata για να προσελκύσετε περισσότερους τουρίστες στην «Πράσινη Εποχή» (εποχή των μουσώνων).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.