Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν στο φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Bueng» στη λιμνοθάλασσα Rawai – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Rawai -

Πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν στο φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Bueng» σε μια λιμνοθάλασσα στο Rawai το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστουth έως τον Αύγουστο του 14th. Η εκδήλωση κυμαινόταν από τις 5:00 έως τις 10:00.

Την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Rawai. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Ακολουθούν μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την εκδήλωση που τραβήχτηκαν από τις ομάδες μας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.