ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι αξιωματούχοι συναντώνται με οδηγούς ταξί για να συζητήσουν για το θέμα της «κλοπής πελατών» στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

  Η αστυνομία της Πατόνγκ και αξιωματούχοι του Γραφείου Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) συναντήθηκαν με οδηγούς ταξί στην Πατόνγκ για να συζητήσουν ένα θέμα «κλοπής πελατών».

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το θέμα έχει γίνει viral στα social media του Πουκέτ στις 11 Αυγούστουth. Οι οδηγοί ταξί που είναι εγκατεστημένοι σε πάγκο ταξί μπροστά από ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Kalim στην Πατόνγκ έχουν αναρτήσει χαρτιά σε κοντά στύλους ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι αξιωματούχοι συναντήθηκαν αργότερα με αυτούς τους οδηγούς ταξί. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, αντισυνταγματάρχης Poom Semworanon είπε στο Phuket Express, «Οι οδηγοί ταξί μας είπαν ότι ανησυχούν για μη εγγεγραμμένους οδηγούς ταξί ή όπως τους αποκαλούν «Μαύρες πινακίδες» που παραλαμβάνουν πελάτες. Υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις. Δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν τους εγγεγραμμένους «νόμιμους» οδηγούς ταξί. Ωστόσο, τους έχουμε πει να είναι καλοί οικοδεσπότες για να καλωσορίσουμε τους τουρίστες και να τους προσφέρουμε καλή υπηρεσία ταξί.»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.