ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξένος που φέρεται να πιάνει παράνομα ψάρια στο εθνικό πάρκο στο Κράμπι ζητά συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κράμπι –

  Ένας αλλοδαπός άνδρας που φέρεται να έπιανε παράνομα ψάρια σε ένα εθνικό πάρκο στο Κράμπι δημοσίευσε μια συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με πολλές πηγές ειδήσεων της Ταϊλάνδης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας αλλοδαπός πιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πιάνει ψάρια παπαγάλων σε μια περιοχή του εθνικού πάρκου στο Κράμπι. Το βίντεο είχε αρχικά παρατηρηθεί στο TikTok και στη συνέχεια κοινοποιήθηκε ευρέως από «αγανακτισμένους» Ταϊλανδούς.

Πολλά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν για πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο ότι ο ξένος είχε αναρτήσει στο κανάλι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό. Ωστόσο, το όνομα του αλλοδαπού και το κανάλι του δεν αποκαλύφθηκαν ούτε δόθηκαν ρητά.

Το μήνυμα κατέληγε: «Παρακαλώ όλοι να με καταλάβετε. Είμαι ειδικός στην αλίευση ψαριών που πιάνει ψάρια με εξοπλισμό. Γυρίζω τον κόσμο για να πιάσω ψάρια. Δεν ήμουν ο μόνος στην ομάδα όπως φαίνεται στη φωτογραφία για το περιστατικό. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έχω κάνει. Δεν ήξερα. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πιάσω ψάρια γιατί είχα δει αυτό το ψάρι Παπαγάλου στις αγορές».

Η συγγνώμη δεν φάνηκε να πάει καλά σε πολλά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, σημειώνει το TPN, και οι αρχές φέρεται να προσπαθούσαν να μιλήσουν προσωπικά με τον άνδρα από την ώρα του Τύπου. Αν μη τι άλλο, πολλά σχόλια σχετικά με τη συγγνώμη έλεγαν ότι ο άνδρας έπρεπε να παραδοθεί, αν και δεν ήταν σαφές εάν είχε εγκαταλείψει την Ταϊλάνδη μετά την οργή για το περιστατικό. Πολλά σχόλια ζητούσαν επίσης να αναγνωριστούν τα άλλα άτομα στο σκάφος και να θεωρηθούν υπεύθυνοι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.