Σιγκαπούρης οδηγός σκοτώθηκε, τέσσερις Σιγκαπούροι επιβάτες τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση σεντάν σε λεωφορείο τραυματίζοντας έναν Κορεάτη και δύο Ταϊλανδούς στο Πουκέτ

Κάτα, Πουκέτ -

Ένας οδηγός από τη Σιγκαπούρη πέθανε ενώ τέσσερις επιβάτες της Σιγκαπούρης υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς μετά τη σύγκρουση ενός σεντάν σε λεωφορείο στο οποίο ένας Κορέας και δύο Ταϊλανδοί τραυματίστηκαν στο λόφο Κάτα χθες το βράδυ στο Πουκέτ (12 Αυγούστου).

Η αστυνομία Karon αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 11:20 στο Plab Pla Curve στην οδό Patak στο λόφο Kata στην υποπεριοχή Karon, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο λεωφορείο στο δρόμο. Ο οδηγός του λεωφορείου, ο κ. Anirut Chomcherd, 32 ετών, οι δύο επιβάτες του, η κ. Nuengruethai Raknawa, 43 ετών και ο κ. Sangmin Lee, 41, Κορεάτης υπήκοος, τραυματίστηκαν όλοι. Μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Μέσα στο κατεστραμμένο σεντάν, οι διασώστες βρήκαν πέντε Σιγκαπούρους κολλημένους μέσα. Η 21χρονη γυναίκα οδηγός έχει ανακοινωθεί στο σημείο (το Phuket Express απέκρυψε το όνομά της εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.). Τέσσερις άλλοι έχουν υποστεί διάφορους τραυματισμούς, οι οποίοι είναι ο κ. Bryan Teo Li Yan, 30, ο κ. Poh Mao Sin, 23, η κα Pang Jing Ning Eliana, 21, και η κα Ng Jia Xin, 22. Μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Μάρτυρες είπαν ότι είδαν το σεντάν να έπεσε πάνω στο λεωφορείο, αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν πολλές συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Ωστόσο, η αστυνομία του Karon συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

Τα μέσα TPN θα παρέχουν οποιεσδήποτε ενημερώσεις όταν δίνονται από αρμόδιους αξιωματούχους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.