500,000 γαρίδες κυκλοφόρησαν στο Πουκέτ για να τιμήσουν τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Sirikit

Πουκέτ -

Περίπου 500,000 γαρίδες κυκλοφόρησαν στο Πουκέτ για να τιμήσουν τα 90 της βασίλισσας Sirikitth γενέθλια σήμερα (12 Αυγούστου) και για τη γιορτή της μητέρας.

Στην Ταϊλάνδη, η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Αυγούστου για τον εορτασμό των γενεθλίων της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Sirikit, της Μητέρας όλων των Ταϊλανδών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Pichet Panapong και τον επικεφαλής του γραφείου αλιείας του Πουκέτ κ. Sitthiphon Mueangsong στο κανάλι Mudong στο Wichit.

Ο κ. Σιθυφών είπε, «Κάθε Ημέρα της Μητέρας στις 12 Αυγούστουth πραγματοποιούμε δραστηριότητες θαλάσσιας απελευθέρωσης για να τιμήσουμε την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Sirikit. Ταυτόχρονα έχουμε αυξήσει τον αριθμό των θαλάσσιων ζωών στο περιβάλλον για να εξισορροπηθεί το οικολογικό σύστημα. Φέτος έχουμε κυκλοφορήσει 500,000 γαρίδες».

Μαζικός καθαρισμός παραλιών πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα για να τιμήσει τα 90 της βασίλισσας Sirikitth γενέθλια στις 12 Αυγούστουth.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.