Πυρκαγιά σε μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ συναγερεύει τους τουρίστες

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Μια πυρκαγιά σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ ανησύχησε τους τουρίστες σήμερα το απόγευμα (11 Αυγούστουth).

Οι πυροσβέστες στον δήμο Πατόνγκ ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 3:53 μ.μ. στο «Hero Bar» στην οδό Bangla στην Πατόνγκ. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν λίγο καπνό να βγαίνει από το μπαρ. Χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να καθαριστεί ο καπνός.

Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι η αιτία της πυρκαγιάς ξεκίνησε από σπινθήρες από ηλεκτρικό καλώδιο υψηλής τάσης πάνω από τη μπάρα.

Οι σπινθήρες έπιασαν την οροφή και την οροφή του μπαρ, προκαλώντας πολύ καπνό αλλά όχι φλόγες. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ωστόσο, η φωτιά προκάλεσε μεγάλη διακοπή ρεύματος στην Bangla Road για αρκετές ώρες. Οι ανησυχίες για τις πυρκαγιές παραμένουν υψηλές στην Ταϊλάνδη λόγω της πρόσφατης πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Sattahip που σκότωσε δεκαεπτά ανθρώπους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.