Η παραλία Kata στο Πουκέτ θα μετατραπεί σε «Πόλη του Surf»

Πουκέτ -

Οι τουριστικοί φορείς στο Πουκέτ είναι έτοιμοι να ωθήσουν την Kata Beach να γίνει μια «Πόλη του Surf».

Η κ. Kanokkorn Pattarawanee, μέλος της επιτροπής της Ένωσης Τουρισμού του Πουκέτ είπε στο Phuket Express, «Η παραλία Kata και η παραλία Karon είναι φημισμένες για τους τουρίστες που τους αρέσει να παίζουν στο σέρφινγκ και να απολαμβάνουν μια ήσυχη ατμόσφαιρα. Ειδικά η παραλία Kata είναι ένας παράδεισος για τους σέρφερ τα τελευταία 30 χρόνια. Ακόμα κι έτσι, ο αριθμός των τουριστών που έχουν επισκεφθεί την παραλία Kata εξακολουθεί να είναι μικρότερος από τον Patong. Αναμένουμε περισσότερους τουρίστες στην υψηλή περίοδο στο τέλος του έτους».

«Οι περισσότεροι από τους σέρφερ είναι ξένοι, αλλά τώρα περισσότεροι Ταϊλανδοί ενδιαφέρονται και για το σερφ. Η παραλία Kata έχει ονομαστεί η καλύτερη παραλία για σέρφινγκ στο Πουκέτ. Ο χώρος είναι κατάλληλος για οποιοδήποτε επίπεδο σερφ. Πολλοί χειριστές σερφ βρίσκονται στην παραλία Kata. Οι εκδηλώσεις σέρφινγκ πραγματοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά τα γεγονότα είναι σημαντικά για να ωθήσουν την Kata Beach να γίνει η «Πόλη του Surf» τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.» δήλωσε ο Kanokkorn.

Ο κ. Komsan Sangkaew, χειριστής σερφ, είπε στο Phuket Express, «Η παραλία Kata έχει όμορφη άμμο με σκιές από δέντρα κατά μήκος της παραλίας και πολλά μεγέθη κυμάτων, η παραλία Kata απέχει 17 χιλιόμετρα από την πόλη του Πουκέτ. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, θέρετρα, εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση.”

Το Phuket Beach Festival 2022 θα διεξαχθεί από τις 23 Αυγούστουrd έως τον Αύγουστο του 28th, 2022 στην παραλία Kata για να προσελκύσετε περισσότερους τουρίστες στην «Πράσινη Εποχή (εποχή των μουσώνων).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.