Οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να ελέγχουν τους χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ για να διασφαλίσουν την πυρασφάλεια

Πατόνγκ-

Χθες το βράδυ (9 Αυγούστου) αξιωματούχοι επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ για να εξασφαλίσουν πυρασφάλεια.

Μια ομάδα αξιωματούχων του Kathu και της αστυνομίας της Patong επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla. Έλεγξαν μέτρα πυρασφάλειας όπως πυροσβεστήρες, εξόδους πυρκαγιάς, πινακίδες και συστήματα πυροπροστασίας εντός των χώρων.

Οι αξιωματούχοι προέτρεψαν τους φορείς ψυχαγωγίας να βεβαιωθούν ότι αυτά τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ελεγχθούν και να είναι έτοιμα για χρήση.

Ακολουθεί η επιθεώρηση Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut στις 5 Αυγούστου, διέταξε μια σοβαρή έρευναo η φωτιά στον χώρο διασκέδασης «Mountain B» στην περιοχή Sattahip του Chonburi τα ξημερώματα χθες, φέρεται να σκοτώνει τώρα 16 και έχει τραυματίσει 34 άτομα μέχρι στιγμής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.