ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Πουκέτ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ επειδή δεν έδειξε ξεκάθαρα τις τιμές των τροφίμων

Πουκέτ -

  Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην πόλη του Πουκέτ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ επειδή δεν έδειξε ξεκάθαρα τις τιμές των τροφίμων σε ένα μενού.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι τουρίστες έχουν παραπονεθεί για τις τιμές των τροφίμων σε ένα τοπικό διάσημο αρχαίο εστιατόριο στην πόλη του Πουκέτ, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης απάντησε επίσης και δήλωσε ότι λόγω της αύξησης των τιμών των συστατικών και των μεγάλων μερίδων το ποσό είναι λογικό.

Αξιωματούχοι από το Γραφείο Εμπορίου του Πουκέτ χθες (8 Αυγούστουth) επιθεώρησε το εστιατόριο μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.

Το όνομα του εστιατορίου είναι «Go Song Kon Boran» (Go Song Ancient Man) και ο ιδιοκτήτης και το όνομα του σεφ είναι ο κύριος Boonsert Jongraksawitta (Go Song).

Η Go Song εξήγησε σε αξιωματούχο σχετικά με το θέμα, «Ήταν 11 άτομα, εννέα ήταν ενήλικες και δύο παιδιά. Παρήγγειλαν 11 πιάτα που τα περισσότερα ήταν θαλασσινά σε μεγάλες ποσότητες. Είχα ήδη μιλήσει με τους πελάτες για τις τιμές των τροφίμων και ότι εξαρτώνται από τις πρώτες ύλες που αγόραζα από αγορές που τώρα είναι υψηλές και πάντα διαφορετικές. Χρησιμοποιώ μεγάλες μερίδες θαλασσινών και το μέγεθος των πιάτων εξαρτάται από τον αριθμό των πελατών του.»

Ωστόσο, η Go Song έχει επιβληθεί πρόστιμο 1,000 μπατ επειδή δεν εμφανίζει ξεκάθαρα τις τιμές στους πελάτες. Το Go Song πρέπει να εμφανίζει τις τιμές των τροφίμων στο μενού, σύμφωνα με αξιωματούχους του Commerce.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.