ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν βρέθηκαν παράνομοι αλλοδαποί εργαζόμενοι σε χώρους διασκέδασης στην Καμάλα, δήλωσε αξιωματούχος του Πουκέτ

Πουκέτ -

Αξιωματούχοι του Πουκέτ δήλωσαν ότι δεν βρέθηκαν παράνομοι ξένοι εργαζόμενοι σε χώρους διασκέδασης στην Καμάλα μετά από επιθεώρηση μετά από καταγγελίες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Εκπρόσωπος εργαζομένων στον χώρο της ψυχαγωγίας κατέθεσε επιστολή στους αρμόδιους αξιωματούχους για να καταστείλει τους φερόμενους παράνομους αλλοδαπούς εργάτες.

Ο επικεφαλής του γραφείου απασχόλησης του Πουκέτ, κ. Pichit Singthongkam, είπε στο Phuket Express, «Επιθεωρήσαμε οκτώ χώρους διασκέδασης στην περιοχή Kamala, στην περιοχή Mueang Phuket το Σαββατοκύριακο μετά τις καταγγελίες. Δεν βρήκαμε παράνομους εργάτες».

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι επιθεώρησαν επίσης οκτώ χώρους διασκέδασης στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ, στους οποίους είπαν ότι δεν βρέθηκαν παράνομοι εργαζόμενοι.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι αξιωματούχοι δεν επιθεώρησαν την Πατόνγκ, από όπου προήλθαν πολλές από τις καταγγελίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.