Οι τουρίστες διαμαρτύρονται για τις τιμές των τροφίμων στο τοπικό διάσημο αρχαίο εστιατόριο του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Οι τουρίστες έχουν παραπονεθεί για τις τιμές των τροφίμων σε ένα τοπικό διάσημο αρχαίο εστιατόριο στην πόλη του Πουκέτ, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης απάντησε επίσης και δήλωσε ότι λόγω της αύξησης των τιμών των συστατικών και των μεγάλων μερίδων το ποσό είναι λογικό.

Η ιστορία ήρθε στο φως αφού ένας Ταϊλανδός τουρίστας δημοσίευσε σε μια ομάδα τουριστικής κριτικής στο Πουκέτ στο Facebook την περασμένη εβδομάδα. Το άτομο δήλωσε: «Δεν υπήρχαν τιμές στο μενού. Τα περισσότερα πιάτα ήταν θαλασσινά που είναι συνήθως ακριβά, αλλά δεν περιμέναμε τόσο ακριβό.»

Ο πελάτης προφανώς δεν ρώτησε την τιμή εκ των προτέρων και απλώς παρήγγειλε.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το άτομο δημοσίευσε ένα χειρόγραφο λογαριασμό από το εστιατόριο για 11 πιάτα για ένα σύνολο 10,460 μπατ. Είναι ένας μικρός τοπικός πάγκος εστιατορίου σε μια μεγάλη αγορά φρέσκων εκεί για περισσότερα από 40 χρόνια. Λόγω της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης, ωστόσο, η συγκεκριμένη ονομασία του εστιατορίου έχει αποσιωπηθεί.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος είναι επίσης σεφ γνωστός ως «Go Song», είπε στο Phuket Express ότι έχει ήδη μιλήσει με τους πελάτες για τις τιμές των τροφίμων και ότι εξαρτώνται από τις πρώτες ύλες που αγόρασε από τις αγορές που τώρα είναι υψηλές. και πάντα διαφορετικά. Χρησιμοποιεί μεγάλες μερίδες θαλασσινών και το μέγεθος των πιάτων εξαρτάται από τον αριθμό των πελατών του. Ο Go Song είπε επίσης ότι είπε στους πελάτες ότι η παραγγελία τους θα ήταν ακριβή, αλλά επέμειναν να παραγγείλουν, ωστόσο αφού τελείωσαν το γεύμα τους ήταν απογοητευμένοι με τη συνολική τιμή.

Ο πελάτης δεν απάντησε στις δηλώσεις του εστιατορίου και φαίνεται ότι το θέμα έχει διευθετηθεί προς το παρόν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.