Το Πουκέτ αναμένει 150,000 περισσότερους Ινδούς τουρίστες φέτος, παράγοντας περισσότερα από 7.5 δισεκατομμύρια μπατ μετά το roadshow στην Ινδία

Πουκέτ -

Το Πουκέτ αναμένει περισσότερους Ινδούς τουρίστες που θα παράγουν περισσότερα από 7.5 δισεκατομμύρια μπατ φέτος, το 2022, μετά από πρόσφατο roadshow στην Ινδία, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους.

Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Arnuparb Wechwanichsanong είπε στο Phuket Express, «Ο PPAO και η Ένωση Τορουισμού του Πουκέτ πήγαν στην εκδήλωση τουριστικού μάρκετινγκ roadshow στην Ινδία από την 1η Αυγούστου.st έως τον Αύγουστο του 6th, 2022. Η εκδήλωση σηματοδότησε την 75η επέτειο των σχέσεων της Ταϊλάνδης και της Ινδίας."

«Οι Ινδοί τουρίστες είναι η κορυφαία τουριστική αγορά του Πουκέτ. Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους μέχρι τώρα έχουν επισκέψει το Πουκέτ 87,292 Ινδοί τουρίστες. Υπάρχουν περισσότερες από 40 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από την Ινδία στο Νέο Δελχί, τη Βομβάη και τη Μπανγκαλόρ», εξήγησε ο κ. Arnuparb.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό το roadshow. Περίπου 250 τουριστικοί φορείς στην Ινδία ενδιαφέρονται για το Πουκέτ. Από τώρα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα υπάρχουν τουλάχιστον 150,000 Ινδοί τουρίστες που θα επισκέπτονται το Πουκέτ που θα αποφέρουν τουλάχιστον 7.5 δισεκατομμύρια μπατ», πρόσθεσε ο κ. Arnuparb.

Ο Arnuparb δήλωσε ότι ο μέσος Ινδός τουρίστας έμεινε 5-6 ημέρες αυτήν τη στιγμή και ξόδεψε περίπου 50,000 μπατ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνολικά.

Ο Arnuparb είπε επίσης ότι το road show είχε καθορίσει ότι μια σημαντική ανάγκη για τους Ινδούς τουρίστες στο Πουκέτ ήταν πιο χορτοφαγικό φαγητό, ειδικά στα ξενοδοχεία, καθώς πολλοί Ινδοί δεν τρώνε κρέας. Επιπλέον, η προσθήκη τηλεοπτικών καναλιών με ινδικό περιεχόμενο και γλώσσες θεωρήθηκε ως προτεραιότητα στα ξενοδοχεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.