Ο καθαρισμός της παραλίας του Πουκέτ πραγματοποιήθηκε για να τιμήσει τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Sirikit

Πουκέτ -

Μαζικός καθαρισμός παραλιών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί για να τιμήσει τα 90 της βασίλισσας Sirikitth γενέθλια στις 12 Αυγούστουth.

Ο καθαρισμός στην παραλία Naiyang σήμερα το πρωί (9 Αυγούστουth) πραγματοποιήθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Ο κ. Somsak Pakdeerak, διευθυντής του γραφείου διοίκησης του αεροδρομίου, είπε στο Phuket Express, «Ο καθαρισμός της παραλίας αυτή τη φορά είναι για να τιμήσει τα 90 της βασίλισσας Sirikitth γενέθλια στις 12 Αυγούστου».

«Η περιοχή του αεροδρομίου συνδέεται με την παραλία Naiyang και την παραλία Maikhao στην οποία και οι δύο παραλίες βρίσκονται στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Sirinat στο Thalang».

«Τα σκουπίδια της θάλασσας έχουν ξεβραστεί στην παραλία κατά την περίοδο των μουσώνων. Ο καθαρισμός έχει στόχο να διατηρήσει την κοινότητά μας καθαρή για να υποδεχτεί περισσότερους τουρίστες. Είναι ευθύνη όλων να φροντίζουμε μαζί το περιβάλλον μας». κατέληξε ο Somsak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.