Η Καμπότζη θα απελάσει Νιγηριανό ασθενή με ευλογιά μαϊμούδων που διέφυγε από την Ταϊλάνδη και θα απαγόρευσε την επανείσοδό του για τρία χρόνια

Καμπότζη -

Οι αρχές της Καμπότζης θα απελάσουν στη χώρα του έναν Νιγηριανό ασθενή με ευλογιά των πιθήκων που έχει αναρρώσει και θα του απαγορεύσουν την επανείσοδο στη χώρα για τρία χρόνια, ανέφερε η Καμποτζιανή μετανάστευση την Κυριακή, 7 Αυγούστου.

Ο 27χρονος ασθενής είχε διαφύγει από την Ταϊλάνδη στην Καμπότζη, ενώ περίμενε το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα της ευλογιάς των πιθήκων στις 22 Ιουλίου. Συνελήφθη σε ένα διαμέρισμα στην Πνομ Πενχ την επόμενη μέρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χμερ-Σοβιετικής Φιλίας για θεραπεία.

Από το Σάββατο 6 Αυγούστου, ο άνδρας ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ωστόσο, θα του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για τρία χρόνια. Θεωρείται επίσης το πρώτο και μοναδικό εισαγόμενο κρούσμα ευλογιάς πιθήκου στην Καμπότζη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.