ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν βρέθηκαν παράνομοι αλλοδαποί εργαζόμενοι σε χώρους διασκέδασης, δήλωσε αξιωματούχος του Πουκέτ

Πουκέτ -

Αξιωματούχοι του Πουκέτ δήλωσαν ότι δεν βρέθηκαν παράνομοι αλλοδαποί εργαζόμενοι σε χώρους διασκέδασης μετά από έλεγχο μετά από καταγγελίες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Εκπρόσωπος εργαζομένων στον χώρο της ψυχαγωγίας κατέθεσε επιστολή στους αρμόδιους αξιωματούχους για να καταστείλει τους φερόμενους παράνομους αλλοδαπούς εργάτες.

Ο επικεφαλής του γραφείου απασχόλησης του Πουκέτ, κ. Pichit Singthongkam, είπε στο Phuket Express, «Επιθεωρήσαμε οκτώ χώρους διασκέδασης στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ το Σαββατοκύριακο μετά τις καταγγελίες. Δεν βρήκαμε παράνομους εργάτες».

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι αξιωματούχοι δεν επιθεώρησαν την Πατόνγκ, από όπου προήλθαν πολλές από τις καταγγελίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.