Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης θα ανακοινώσει τη χαλάρωση του κορωνοϊού Covid-19 ως μεταδοτικής ασθένειας υπό επιτήρηση έως την 1η Οκτωβρίου

Εθνική -

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης σχεδιάζει να ανακοινώσει τον Covid-19 Coronavirus ως μεταδοτική ασθένεια υπό επιτήρηση στη χώρα έως την 1η Οκτωβρίου.

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul αποκάλυψε στον Τύπο τη Δευτέρα 8 Αυγούστου ότι το υπουργείο θα προτείνει την επανακατηγοριοποίηση του Covid-19 από επικίνδυνη μεταδοτική ασθένεια σε μεταδοτική ασθένεια υπό επιτήρηση στην Επιτροπή Μεταδοτικών Νοσημάτων έως την 1η Οκτωβρίου.

Και από την 1η Σεπτεμβρίου, οι ασθενείς με Covid-19 θα μπορούν να αναζητούν φάρμακα για τον Covid-19 σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα χωρίς εγγραφή ή διαδικασίες από τη Δημόσια Υγεία. Ο Υπουργός τόνισε επίσης ότι επαρκείς ιατρικές προμήθειες και διατίθεται αποτελεσματικό σύστημα υποστήριξης για τις λοιμώξεις.

«Η χαλάρωση σε μια μεταδοτική ασθένεια υπό επιτήρηση θα προταθεί στην ακαδημαϊκή επιτροπή και στην επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών. Θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου και μετά», είπε ο Anutin.

Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται στο κοινό να ζει με ασφάλεια με τον Covid-19 υπό τα προληπτικά μέτρα, παρά την χαλαρωτική ανακοίνωση στο μέλλον.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/