Επτάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε από πυροβολισμό όταν ένα εννιάχρονο αγόρι άνοιξε κατά λάθος πυρ στη Ρασάντα του Πουκέτ

Rassada -

Ένα επτάχρονο κορίτσι πέθανε από πυροβολισμό όταν ένα εννιάχρονο αγόρι άνοιξε κατά λάθος πυρ σε σπίτι στη Ρασάντα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit είπε στο Phuket Express σήμερα (8 Αυγούστουth), «Το Σαββατοκύριακο ειδοποιηθήκαμε από ένα νοσοκομείο ότι ένα επτάχρονο κορίτσι πέθανε από πυροβολισμό».

«Το εννιάχρονο αγόρι, που είναι συγγενής της, άνοιξε κατά λάθος πυρ στο σπίτι του συγγενή τους όπου γινόταν η τελετή ευλογίας του νέου σπιτιού στον πρώτο όροφο. Το αγόρι και το κορίτσι έπαιζαν στον δεύτερο όροφο σε ένα υπνοδωμάτιο».

«Το αγόρι βρήκε ένα πιστόλι μέσα σε ένα κουτί αποθήκευσης. Νόμιζε ότι ήταν ένα όπλο παιχνίδι. Έστρεψε το όπλο στο κορίτσι και μετά πάτησε τη σκανδάλη. Η σφαίρα χτύπησε το αριστερό στήθος του κοριτσιού και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

«Το αγόρι δεν έχει αντιμετωπίσει νομικά μέτρα σε αυτή την υπόθεση καθώς είναι κάτω των 12 ετών και ήταν ένα τραγικό ατύχημα. Ούτε η οικογένεια του κοριτσιού θέλει περαιτέρω νομικές ενέργειες καθώς είναι συγγενείς».

Η αστυνομία του Πουκέτ δεν θα ασκήσει κατηγορίες εναντίον των γονέων για κατοχή του όπλου και δεν ήταν αμέσως σαφές εάν το όπλο ήταν νόμιμα ή γιατί δεν ήταν κλειδωμένο και ασφαλισμένο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.