Αυστριακός με 12 εντάλματα σύλληψης συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενη συμμετοχή σε ναρκωτικά και απάτη

Πουκέτ-

Ένας Αυστριακός με 12 εντάλματα σύλληψης συνελήφθη στο Πουκέτ, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε ναρκωτικά και απάτες στην Αυστρία.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ ανέφερε ότι συνέλαβαν τον κ. Ντέιβιντ, 37 ετών, Αυστριακό υπήκοο. Η μετανάστευση απέκρυψε το επώνυμό του. Είναι καταζητούμενος ύποπτος από την Αυστρία όπου φέρεται να εμπλέκεται παράνομα σε ναρκωτικά, απάτη και κατοχή παράνομων όπλων.

Συνολικά έχουν εκδοθεί 12 εντάλματα σύλληψης σε βάρος του από τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Το αυστριακό του διαβατήριο είχε αφαιρεθεί τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους και η αυστριακή πρεσβεία ενημέρωσε την Ταϊλάνδη να τον αναζητήσει.

Ο κύριος Ντέιβιντ μπήκε στην Ταϊλάνδη στις 7 Ιουνίουth φέτος και κατέγραψε τη διεύθυνση διαβίωσής του στο Πουκέτ. Οι αστυνομικοί τελικά διαπίστωσαν ότι ζούσε σε μια συγκυριαρχία στο Rawai. Συνελήφθη ενώ μάθαινε ταϊλανδέζικη πυγμαχία και θα σταλεί πίσω στην Αυστρία.

Δεν ήταν σαφές πώς ο David μπόρεσε να εισέλθει στην Ταϊλάνδη με αποσυρμένο διαβατήριο και εάν είχε διαφορετικό διαβατήριο ή διπλή υπηκοότητα. Η μετανάστευση δεν ασχολήθηκε αμέσως με αυτό το ερώτημα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.