Το Πουκέτ διοργανώνει το "Thailand Surfing Championship 2022" και το "Phuket Surf x Beat 2022" στην παραλία Kata αυτό το Σαββατοκύριακο

Κάτα, Πουκέτ -

Οι τουριστικοί σύλλογοι του Πουκέτ διοργάνωσαν από κοινού το «Thailand Surfing Championship 2022» και το «Phuket Surf x Beat 2022» στην παραλία Kata αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 – 7 Αυγούστου, προσελκύοντας έναν αριθμό εγχώριων και ξένων τουριστών.

Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν υπό τη συνεργασία της Ένωσης Surfing της Ταϊλάνδης και της Επαρχιακής Επιχειρηματικής Ένωσης του Πουκέτ, περιλάμβαναν πολλές δραστηριότητες όπως πατινάζ, μαθήματα σέρφινγκ από αθλητές της εθνικής ομάδας, DJs, γιόγκα στην παραλία, παραστάσεις b-boy, επιδείξεις μόδας μαγιό, βραβεία- κερδίζοντας προβολές ταινιών, μουσικές παραστάσεις, παραστάσεις φωτιά κ.λπ.

Ο διαγωνισμός surfing διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην παραλία Kata καθώς ήταν ένα διάσημο και όμορφο τουριστικό αξιοθέατο του νησιού. Η εκδήλωση είχε επίσης στόχο να τονώσει την εγχώρια τουριστική οικονομία και τα θαλάσσια σπορ για τους τοπικούς επιχειρηματίες στο Πουκέτ μετά από μια μακρά στασιμότητα από την επιδημία Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.