Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης θα προτείνει επίσημα παράταση του ωραρίου λειτουργίας χώρων διασκέδασης έως τις 4:00 π.μ. σε τουριστικές ζώνες όπως το Πουκέτ και η Πατάγια

Ταϊλάνδη -

 Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού πρόκειται να προτείνει επίσημα στο Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης COVID-19 (CCSA) για παράταση των ωρών λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας έως τις 4:00 π.μ. ξεκινώντας από αυτή την υψηλή περίοδο τον Οκτώβριο.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Phiphat Ratchakitprakarn δήλωσε στα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης, «Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού θα προτείνει στην CCSA να παραταθεί το ωράριο λειτουργίας των χώρων διασκέδασης σε τουριστικές πόλεις έως τις 4:00 π.μ. από αυτόν τον Οκτώβριο. Κι αυτό γιατί αυτή την εποχή του χρόνου θα είναι η υψηλή τουριστική περίοδος με πολλούς τουρίστες. Τουριστικές πόλεις που έχουμε προσδιορίσει για αυτήν τη νομική αλλαγή είναι η Μπανγκόκ, η Πατάγια, το Κράμπι, το Πουκέτ, το Κο Σαμούι και το Τσιάνγκ Μάι».

«Ωστόσο, οι επεκτάσεις του ωραρίου λειτουργίας θα είναι σε συγκεκριμένες ζώνες σε τουριστικές πόλεις όπως η Μπανγκόκ θα είναι στην Khaosan Road, η Walking Street στην Pattaya και η Bangla Road στην Patong. Η επέκταση δεν θα είναι για όλα τα όρια της πόλης αλλά μάλλον για τις πιο πολυσύχναστες ζώνες ψυχαγωγίας». πρόσθεσε ο Phiphat.

«Θα προτείνουμε αυτήν την ιδέα στην CCSA τον επόμενο μήνα. Εάν το εγκρίνουν, η παράταση της ώρας θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Ωστόσο, οι κυβερνήτες των επαρχιών πρέπει να εγκρίνουν επίσης». κατέληξε ο Φιφάτ.

Η TPN σημειώνει ότι αυτή είναι απλώς μια πρόταση και είναι αμφίβολο εάν θα εγκριθεί μετά από α μεγάλη πρόσφατη πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασηςπέναλτι, να φύλακας δολοφονία πελάτη σε τρία διαφορετικά περιστατικά σε όλη τη χώρα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.