Οι αξιωματούχοι επιθεωρούν τους χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ για να εξασφαλίσουν πυρασφάλεια

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Χθες το βράδυ (5 Αυγούστου) αξιωματούχοι επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ για να εξασφαλίσουν πυρασφάλεια.

Μια ομάδα αξιωματούχων Kathu επιθεώρησε χώρους διασκέδασης στην Bangla Road. Έλεγξαν την πυρασφάλεια, όπως πυροσβεστήρες, εξόδους πυρκαγιάς, πινακίδες και συστήματα πυροπροστασίας εντός των χώρων.

Οι υπεύθυνοι των χώρων διασκέδασης συνεργάστηκαν με αξιωματούχους για να δείξουν ότι διαθέτουν πυρασφάλεια. Οι περισσότεροι χώροι ψυχαγωγίας είχαν απαιτήσει όλα τα μέτρα πυρασφάλειας, αλλά ορισμένοι από αυτούς πρέπει να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον εξοπλισμό ασφαλείας και τις πινακίδες εξόδου πυρκαγιάς.

Ακολουθεί η επιθεώρηση Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut χθες, 5 Αυγούστου, διέταξε μια σοβαρή έρευνα για η φωτιά στον χώρο διασκέδασης «Mountain B» στην περιοχή Sattahip του Chonburi τα ξημερώματα χθες, φέρεται να σκοτώνει τώρα 14 και έχει τραυματίσει 34 άτομα μέχρι στιγμής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.