Συνελήφθη φερόμενος έμπορος ναρκωτικών με 1,779 χάπια μεθαμφεταμίνης και όπλο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένας φερόμενος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη με 1,779 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα πιστόλι στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε τον κ. Weeradet 'Gat' Gerdmonkol, 36 ετών, σε μια συγκυριαρχία στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket αυτή την εβδομάδα.

Του κατασχέθηκαν 30.01 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 1,779 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα πιστόλι με 15 σφαίρες.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

Ο Gat δεν έδωσε αμέσως δήλωση στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.