Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης Anutin επισκέπτεται το Πουκέτ δίνοντας ομιλίες σε σεμινάριο για την ανάπτυξη του δημόσιου συστήματος υγείας

Πουκέτ -

  Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης Anutin Charnvirakul επισκέφθηκε το Πουκέτ χθες, (5 Αυγούστουth), δίνοντας ομιλία σε μεγάλο σεμινάριο για την ανάπτυξη του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στο Pamookkoo Resort Phuket, περισσότεροι από 400 γιατροί και υπάλληλοι δημόσιας υγείας συμμετείχαν στο σεμινάριο με τον κ. Anutin και τον γιατρό Somsak Akksilp, γενικό διευθυντή του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών (DMS).

Ο κ. Anutin είπε στο σεμινάριο, «Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους προκειμένου να αναπτυχθεί η οικονομία και η χώρα. Κάναμε το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Περισσότεροι τουρίστες και επενδυτές έρχονται τώρα στην Ταϊλάνδη ως αποτέλεσμα της εργασίας που ολοκληρώσαμε».

Ο γιατρός Somsak πρόσθεσε, «Είμαστε έτοιμοι για ιατρική ανάπτυξη και υπηρεσίες για να υποστηρίξουμε την Ταϊλάνδη με συστήματα «Έξυπνα Νοσοκομεία», «Ιατρική Ακριβείας», «και Τηλεϊατρική» και «AI». Οι ασθενείς είναι το κύριο μέλημά μας».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.