Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διέταξε σοβαρή έρευνα για την πυρκαγιά στο «Βουνό Β» στο Τσονμπούρι, νεκροψία σε πτώματα που πραγματοποιείται στην Μπανγκόκ

Τσονμπούρι – 

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut διέταξε σήμερα, 4 Αυγούστου, μια σοβαρή έρευνα για η φωτιά στον χώρο διασκέδασης «Mountain B» στην περιοχή Sattahip του Chonburi τα ξημερώματα σήμερα, φέρεται να σκοτώνει 13 και έχει τραυματίσει 34 άτομα μέχρι στιγμής.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και διέταξε τις αρμόδιες αρχές να παράσχουν επειγόντως βοήθεια και θεραπείες στις οικογένειες των θανόντων και των τραυματιών καθώς και να διενεργήσουν έλεγχο ασφαλείας σε χώρους διασκέδασης σε όλη τη χώρα για να αποφευχθεί η επανάληψη.

Και τα 13 πτώματα, συμπεριλαμβανομένων 9 ανδρών και 4 γυναικών, θα μεταφερθούν στο Αστυνομικό Νοσοκομείο της Μπανγκόκ σήμερα το απόγευμα για νεκροψία, η οποία θα διενεργηθεί μέχρι αύριο το πρωί, δήλωσε στον Τύπο σήμερα το απόγευμα ο συνταγματάρχης Pongsakorn Thitchot του Γραφείου Εγκληματολογικών Επιστημών της Αστυνομίας.

Η διαδικασία της νεκροψίας θα διαρκούσε περίπου μία ώρα ανά πτώμα. Αναμένεται ότι όλα τα αποτελέσματα θα ολοκληρωθούν εντός 1-2 ημερών και η αστυνομία θα επιστρέψει τα πτώματα στις οικογένειες για θρησκευτική τελετή το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, τα περισσότερα από τα εσωτερικά στοιχεία του χώρου υπέστησαν ολοσχερώς ζημιές, συμπεριλαμβανομένων διακοσμήσεων, εξοπλισμού σκηνής, φωτισμού και ήχου και οροφής. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται αυτή τη στιγμή.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου είπε στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι επιτρέπεται στην παμπ να πουλά και να σερβίρει αλκοολούχα ποτά σύμφωνα με τις οδηγίες δημόσιας υγείας. Ωστόσο, η δομή του χώρου προσαρμόστηκε ώστε να είναι κλειστός χώρος χωρίς μη εξουσιοδοτημένες επεκτάσεις και σωστή έξοδο πυρκαγιάς.

Φέρεται να ανέφεραν ότι χθες παρουσιάστηκε πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα και έτσι κάλεσαν ηλεκτρολόγο για να φτιάξει το σύστημα φωτισμού πάνω από την οροφή. Στη συνέχεια η αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα για το εάν αυτές οι επισκευές ήταν η αιτία της πυρκαγιάς ή όχι.

Όλοι οι υπάλληλοι και το προσωπικό του «Βουνού Β», συμπεριλαμβανομένου ενός ηλεκτρολόγου που φέρεται να ήρθε χθες να φτιάξει το σύστημα φωτισμού, κλήθηκαν για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα σήμερα το απόγευμα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/