Φωτιά τυλίγει διάσημη παμπ στην περιοχή Chonburi/Sattahip, 13 νεκροί και 34 τραυματίες

Sattahip, Chonburi -

Μια τεράστια φωτιά ξέσπασε ξαφνικά μέσα στο «Mountain B», μια διάσημη παμπ στην περιοχή Sattahip. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκότωσε 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παμπ, έναν τραγουδιστή και έναν ανήλικο 17χρονο, ενώ τραυμάτισε τουλάχιστον 34 άτομα.

Ένα βίντεο που τρομοκρατούσε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί στη 1 π.μ., 5 Αυγούστου, παρουσιάζοντας μια ανησυχητική στιγμή αρκετών παμπ που τρέχουν έξω από την μπροστινή πύλη μιας φλεγόμενης παμπ ενώ ήταν καλυμμένοι στη φλόγα, κλαίνε από αγωνία και κυλιούνται απόκοσμα στο έδαφος να σβήσει τη φωτιά.

Οι τεράστιες φλόγες που φαίνονται στο βίντεο κατέκλυσαν μια γνωστή παμπ στην περιοχή Sattahip του Chonburi που ονομάζεται «Mountain B», όπου φέρεται να κάθονταν πάνω από 100 παμπ, προσωπικό και τραγουδιστές πριν φουντώσουν ξαφνικά οι φλόγες.

Οι πυροσβέστες με είκοσι πυροσβεστικά οχήματα χρειάστηκαν σχεδόν δύο ώρες για να καταπραΰνουν τη φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της χρήσης ηχοαπορροφητικών πλαισίων αφρού από την παμπ και της ύπαρξης μιας μικρής μπροστινής πύλης για έναν απλό αεραγωγό. Η πίσω πύλη πίσω από τη μουσική σκηνή ήταν επίσης κλειδωμένη, σύμφωνα με αναφορές.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν 13 άτομα, μεταξύ των οποίων οι παμπ, ο μισθωτός τραγουδιστής μιας παμπ και ένας 17χρονος ανήλικος και άλλοι 34 τραυματίστηκαν. 23 επιζώντα θύματα (14 σοβαρά τραυματίες) νοσηλεύονται εντατικά στο νοσοκομείο Queen Sirikit. 9 θύματα (7 άνδρες και 2 γυναίκες) βρίσκονταν στο νοσοκομείο Sattahip KM.9 και 2 στο νοσοκομείο Wat Yansangwararam.

Πολ. Ο Υποστράτηγος Atthasit Kitchahan, Διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi, διέταξε να μεταφερθούν και οι 13 σοροί στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής στο Βασιλικό Γραφείο της Ταϊλάνδης για λεπτομερή νεκροψία, από την ώρα του Τύπου.

Αυτό το φρικιαστικό περιστατικό έκανε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης να θυμηθούν ένα παρόμοιο ατύχημα πυρκαγιάς στην παμπ Santika στην περιοχή Ekkamai της Μπανγκόκ την 1η Ιανουαρίου 2009, που σκότωσε 61 άτομα και τραυμάτισε 225, σημείωσε το TPN.

Το περιστατικό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση και θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις καθώς έρχονται πληροφορίες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/