3.3 εκατομμύρια αλλοδαποί ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη από τον Ιανουάριο του 2022, αναφέρει η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) αποκαλύπτει ότι συνολικά 3.3 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες έχουν ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2022.

Οι πέντε πρώτες χώρες αφίξεων τουριστών είναι 1.) Μαλαισία, 4.2 εκατοντάδες χιλιάδες. 2.) Ινδία, 3.37 εκατοντάδες χιλιάδες· 3.) Σιγκαπούρη, 1.83 εκατοντάδες χιλιάδες. 4.) Το Ηνωμένο Βασίλειο, 1.67 εκατοντάδες χιλιάδες, και? 5.) Λάος, 1.57 εκατοντάδες χιλιάδες, είπε ο κυβερνήτης της TAT Yuthasak Supasorn στο Associated Press την Πέμπτη, 4 Αυγούστου.

Τους τελευταίους επτά μήνες, οι περισσότεροι τουρίστες καταγράφηκαν να ταξιδεύουν μέσω του διεθνούς αεροδρομίου Suvarnabhumi, με 1.92 εκατομμύρια ανθρώπους, ακολουθούμενο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ με 6.03 εκατοντάδες χιλιάδες άτομα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang με 1.9 εκατοντάδες χιλιάδες άτομα.

Τον Ιούλιο, ο αριθμός των ξένων τουριστών έφτασε το 1 εκατομμύριο για πρώτη φορά μετά την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, πρόσθεσε ο Yuthasak. Η TAT υπολόγισε ότι συνολικά 10 εκατομμύρια τουρίστες θα έφταναν στην Ταϊλάνδη μέχρι το τέλος του 2022.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.