Ο προϋπολογισμός της Royal Thai Air Force για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-35 εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προϋπολογισμού

Μπανγκόκ -

Ο προϋπολογισμός της Βασιλικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης για το 2023, ύψους 3.69 δισεκατομμυρίων μπατ για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-35, εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προϋπολογισμού του 2023 την Τετάρτη, 3 Αυγούστου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν σήμερα το απόγευμα ότι η επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια των μαχητικών αεροσκαφών από τις Ηνωμένες Πολιτείες με ψήφους 45 κατά 22 έναντι. Ωστόσο, η Πολεμική Αεροπορία θα μπορούσε να προχωρήσει στην αγορά μόνο εάν συμφωνήσει στη μείωση του προϋπολογισμού από τα προτεινόμενα 738 εκατομμύρια μπατ σε 369 εκατομμύρια μπατ.

Η Δύναμη θα απαγορεύεται επίσης να προβεί σε αλλαγές στον προϋπολογισμό. Και αν το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν ενέκρινε την αγορά, η Βασιλική Αεροπορία της Ταϊλάνδης πρέπει να επιστρέψει τον προϋπολογισμό.

Αργά χθες το απόγευμα, ο Γενικός Διοικητής Στρατάρχης Napadej Dhupatemiya δήλωσε ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει την Επιτροπή Προϋπολογισμού του 2023 για την έγκριση του προϋπολογισμού του έργου προμηθειών και σύμφωνα με τη σημασία της Πολεμικής Αεροπορίας και της αποστολής της να υπερασπιστεί τη χώρα.

«Θα διαβεβαιώναμε την επιτροπή και το κοινό ότι ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε τη διαδικασία προμήθειας διαφανή και επαληθεύσιμη», πρόσθεσε ο αξιωματικός.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/