Το Πουκέτ αναζητά λύσεις για την πρόληψη της διάβρωσης της παραλίας μετά από πλημμύρες υψηλής παλίρροιας

Maikhao, Thalang -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ αναζητούν λύσεις για τη διάβρωση των παραλιών μετά τις πλημμύρες της υψηλής παλίρροιας σε παραλίες στο Maikhao, στην περιοχή Thalang.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ισχυρά κύματα ξεπέρασαν το θαλασσινό νερό σε έναν παραλιακό δρόμο βόρεια του Πουκέτ προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία τον περασμένο μήνα.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επιθεώρησε την οδό Thep Kasattri (No 402) με κατεύθυνση βόρεια κοντά στην παραλία Sai Kaew στο Mai Khao, αφού η υψηλή παλίρροια και τα ισχυρά κύματα έριξαν θαλασσινό νερό στο δρόμο.

Ένας κεντρικός δρόμος κατά μήκος μιας παραλίας στο Mai Khao στο Πουκέτ έκλεισε προσωρινά λόγω υψηλής παλίρροιας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (3 Αυγούστουrd) στο γραφείο Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan.

Ο κ. Amnuay είπε, «Οι πλημμύρες που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα επηρέασαν την κυκλοφορία και τον κίνδυνο για τις παραλίες και τη διάβρωση του οδοστρώματος».

«Από το 2020 οι περισσότερες παραλίες βρίσκονται σε ισορροπημένο επίπεδο. Η συνολική απόσταση της διάβρωσης της παραλίας είναι 8.26 χιλιόμετρα. Από αυτά τα 0.16 χιλιόμετρα είναι σοβαρά διαβρωμένα, ενώ τα 5.79 χιλιόμετρα είναι μέτριας διάβρωσης και τα 2.30 χιλιόμετρα είναι ήπια διάβρωση». Εξήγησε ο κ. Amnuay.

«Η διάβρωση της παραλίας πρέπει να ερευνηθεί εκ νέου και να επικαιροποιηθεί μέχρι σήμερα και να συγκριθεί με πριν από δύο χρόνια. Τότε θα βρούμε λύσεις για την επίλυση της διάβρωσης των παραλιών στο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Amnuay.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.