Πυρκαγιά κατέστρεψε σπίτι στη Ρασάντα του Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Οι πυροσβέστες από τον δήμο Rassada ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 6:45 μ.μ. χθες (3 Αυγούστου) σε σπίτι στο Soi King Kaew στην οδό Rassada Nusorn.

Έφτασαν στο σημείο με τρία πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι το σπίτι από ξύλο και ψευδάργυρο κοντά σε ένα δάσος μαγγρόβιας φλεγόταν έντονα. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περίπου 50,000 μπατ. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.