Συνεχίζονται οι πτήσεις της Aeroflot από τη Ρωσία στο Πουκέτ

ΦΩΤΟ: Aeroflot · Αεροπορική Εταιρεία

Πουκέτ -

Οι πτήσεις από την Aeroflot Airlines στη Ρωσία θα επαναληφθούν προς το Πουκέτ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο Διευθυντής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) κ. Yuthasak Supasorn δήλωσε: «Οι απευθείας πτήσεις καθημερινά από τη Μόσχα στο Πουκέτ θα επαναληφθούν στις 30 Οκτωβρίουth φέτος, αφού οι πτήσεις έχουν σταματήσει από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους."

«Είναι μια καλή ευκαιρία να καλωσορίσουμε περισσότερους Ρώσους τουρίστες που θα επισκεφθούν το Πουκέτ και την Ταϊλάνδη. Αναμένουμε τουλάχιστον το 50 τοις εκατό των Ρώσων τουριστών να φτάσουν σε σύγκριση με πριν από τον Covid-19. Αυτή η επαναλειτουργία είναι στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επομένως είναι πιο πιθανό να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη από ό,τι σε άλλες εποχές», εξήγησε ο κ. Yuthasak.

«Από την αρχή του τρέχοντος έτους, 76,739 Ρώσοι τουρίστες έχουν επισκεφθεί την Ταϊλάνδη. Αρχικά περιμέναμε ένα εκατομμύριο Ρώσους τουρίστες φέτος, αλλά ο πόλεμος προκάλεσε σημαντική αναστάτωση στις πτήσεις και πολλοί Ρώσοι τουρίστες είχαν επίσης προβλήματα με τα οικονομικά και την ασφάλιση ως αποτέλεσμα των κυρώσεων». πρόσθεσε ο κ. Yuthasak.

Η Ταϊλάνδη είναι επίσημα «ουδέτερη» στη συνεχιζόμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.