ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επτά άτομα εντοπίστηκαν από τους υγειονομικούς υπαλλήλους ως υψηλού κινδύνου για ευλογιά πιθήκων στο Πουκέτ μετά το τρίτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων, ένας Γερμανός τουρίστας, επιβεβαιώθηκε στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Ταϊλάνδης, επτά άτομα εντοπίστηκαν ως υψηλού κινδύνου για ευλογιά πιθήκων στο Πουκέτ και ελέγχονται και παρακολουθούνται μετά την ανακοίνωση του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος ευλογιάς των πιθήκων, ο οποίος είναι Γερμανός τουρίστας στο Πουκέτ, σήμερα το πρωί.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Ταϊλάνδη την Τετάρτη, 3 Αυγούστου, ανέφερε το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων, που είναι ένας Γερμανός τουρίστας που αναμενόταν να είχε τη νόσο από το εξωτερικό.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Πουκέτ σήμερα το απόγευμα (3 Αυγούστουrd). Ο Δρ. Kusak Kukiattikoon, Επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ (PPHO) είπε στο Phuket Express, «. Υπάρχουν επτά άτομα υψηλού κινδύνου από ευλογιά των πιθήκων σε αυτή την περίπτωση που είναι η Ταϊλανδέζα φίλη του Γερμανού τουρίστα και η οικογένειά της. Μένει στην περιοχή Mueang Phuket με την κοπέλα του και την οικογένειά της. ”

«Το αίμα τους έχει σταλεί στο Ιατρικό Επιστημονικό Κέντρο στο Bang Jo, στην περιοχή Thalang. Παρακολουθούνται και τίθενται σε καραντίνα στα καταλύματά τους». Ο Δρ Κουσάκ κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.