Το Διεθνές Αεροδρόμιο Τσιάνγκ Ράι παρατείνει το κλειστό του μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου, λόγω αργής διαδικασίας απομάκρυνσης αεροσκαφών

Τσιάνγκ Ράι -

Τα αεροδρόμια της Ταϊλάνδης (AOT) την Τετάρτη, 3 Αυγούστου, ανακοίνωσαν την παράταση κλεισίματος του Διεθνούς Αεροδρομίου Mae Fah Luang – Chiang Rai έως τις 5 Αυγούστου καθώς μια απομάκρυνση αεροσκάφους Boeing δυσκολευόταν λόγω γεωγραφικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τις αρχές, η απομάκρυνση του αεροσκάφους Boeing 737-800 από τον διάδρομο ήταν ακόμη ανεπιτυχής μέχρι την Τρίτη τα μεσάνυχτα, επειδή το αριστερό βασικό σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους κατέρρευσε λόγω της βύθισης του εδάφους που προκλήθηκε από συνεχείς έντονες βροχοπτώσεις.

Ο Δρ Somchanok Tiamtiabrat, Γενικός Διευθυντής του Mae Fah Luang – Chiang Rai International Airport, δήλωσε ότι η διαδικασία αφαίρεσης μπορεί να χρειαστεί πολύ πρόσθετο εξοπλισμό που θα χρειαζόταν λίγο χρόνο για να μεταφερθεί στο αεροδρόμιο πριν χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του αεροσκάφους.

Ως εκ τούτου, ο ΑΟΤ ανακοινώνει την παράταση του κλεισίματος του διαδρόμου από τις 3 Αυγούστου έως τις 10:00. στις 5 Αυγούστου. Επομένως, όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο παραμένουν ακυρωμένες.

Η αρχική έκδοση του αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/