ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο Πουκέτ όπου σημειώθηκε ο θανατηφόρος πυροβολισμός πρέπει να συναντηθεί με τις αρχές, λέει ο αντικυβερνήτης

Πουκέτ -

Ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου όπου έλαβε χώρα ένας θανατηφόρος πυροβολισμός νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πρέπει να συναντηθεί με τις αρμόδιες αρχές πριν ληφθούν περαιτέρω μέτρα, δήλωσε ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 35χρονος φύλακας νυχτερινού κέντρου του Πουκέτ κατηγορήθηκε για φόνο μετά από ένοπλη διαμάχη με έναν φίλο του κλαμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Anuparp Rodkwan Yodrabam είπε στο Phuket Express: «Έχουμε εκδώσει ένα έγγραφο για να ενημερώσουμε τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου να συναντηθεί με διοικητικούς υπαλλήλους μέχρι αυτή την Πέμπτη (4 Αυγούστουth) πριν τις 4:30. Ο ιδιοκτήτης πρέπει να διευκρινίσει συγκεκριμένα στους υπεύθυνους για την ώρα κλεισίματος του συλλόγου και τους παράγοντες που εμπλέκονται στο μοιραίο περιστατικό. Μετά από αυτό, θα εξετάσουμε την άδεια του νυχτερινού κέντρου και τυχόν περαιτέρω πιθανές ενέργειες εναντίον του κλαμπ».

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημείωσαν ότι το περιστατικό με πυροβολισμούς συνέβη περίπου στις 5:00 π.μ. μπροστά από το χώρο του νυχτερινού κέντρου. Η νόμιμη ώρα κλεισίματος επί του παρόντος για τους χώρους διασκέδασης είναι στις 2:00 π.μ

Το όνομα του συλλόγου και του ιδιοκτήτη, ωστόσο, συνεχίζουν να αποκρύπτονται επίσημα από τις αρχές επιβολής του νόμου εν αναμονή της συνέντευξης αργότερα αυτή την εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.