Το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ προειδοποιεί τα σκάφη που πάνε στη θάλασσα

Πουκέτ -

Το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα το πρωί (Αύγουστος 2nd) για σκάφη που πάνε στη θάλασσα λόγω ισχυρών ανέμων και κυμάτων που ισχύει έως τις 7 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον αρχηγό του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit. Η ανακοίνωση αναφέρει, «Ισχυροί άνεμοι και κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν είναι πάνω από τρία μέτρα ύψος. Τα σκάφη θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά μέχρι τις 7 Αυγούστου 2022».

«Παρακαλούμε να ενημερώνεστε στενά για την πρόγνωση του καιρού από το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) ή τη γραμμή επικοινωνίας 1182».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.