Οι έντονες βροχοπτώσεις προκαλούν πλημμύρες στο Πουκέτ τις ώρες αιχμής καθώς ο βροχερός καιρός συνεχίζεται

Πουκέτ -

Ισχυρή βροχή στο Πουκέτ από σήμερα το πρωί (2 Αυγούστουnd) προκάλεσε πλημμύρες σε περιοχές με επαναλαμβανόμενες πλημμύρες του Πουκέτ.

Η βροχή έπληξε από το πρωί και συνεχίστηκε όλη την ημέρα. Οι επαναλαμβανόμενες πλημμύρες στην πόλη του Πουκέτ βρίσκονται στη διασταύρωση Srisutas – Amphur με κατεύθυνση προς το Koh Sirey και την περιοχή Samkong.

Αστυνομικοί της Τροχαίας και της Αστυνομίας συνέδραμαν για να κατευθύνουν τους οδηγούς στην κυκλοφορία.

Χθες (1 Αυγούστου) Πολλοί δρόμοι στο Πουκέτ και στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ έχουν πληγεί από πλημμύρες μετά τη δυνατή βροχόπτωση που σημειώθηκε στο Πουκέτ από το πρωί (1η Αυγούστου).

Εν τω μεταξύ τον περασμένο μήνα ο δήμος της πόλης του Πουκέτ έχει, σύμφωνα με αυτούς, λύσει τρεις επαναλαμβανόμενες περιοχές πλημμύρας στην πόλη του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.