Βιετναμέζικη οικογένεια πνίγηκε ενώ φέρεται να πήγαινε για κολύμπι κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων και κόκκινων σημαιών στην παραλία Nai Thon στο Πουκέτ χθες το πρωί

Thalang, Phuket - 

  Μια Βιετναμέζα μητέρα και κόρη διαπιστώθηκαν νεκροί αφού φέρεται να κολύμπησαν και πνίγηκαν στην παραλία Nai Thon κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων στην υποσυνοικία Sa Khu το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου.

Ερευνητές από το αστυνομικό τμήμα Sa Khu έφτασαν στη δυτική ακτή του Πουκέτ αφού ειδοποιήθηκαν για πνιγμό τουριστών γύρω στις 8:30 π.μ. Εκεί, διασώστες εθεάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στους τουρίστες προτού τους μεταφέρουν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Δυστυχώς και οι δύο διαπιστώθηκαν αργότερα νεκροί.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, οι τουρίστες ήταν μια 52χρονη μητέρα και μια 16χρονη κόρη από το Βιετνάμ. Τα ονόματά τους αποκρύπτονται σύμφωνα με τη συντακτική μας πολιτική. Σύμφωνα με πληροφορίες διέμεναν στο Naithon Beach Hotel από τις 28 Ιουλίου και ήταν προγραμματισμένο να κάνουν check out σήμερα.

Την ώρα του συμβάντος αναφέρθηκαν ισχυροί άνεμοι στην παραλία και την ακτή. Οι ναυαγοσώστες, λοιπόν, είχαν βάλει κόκκινες προειδοποιητικές σημαίες κατά μήκος της ακτής. Ωστόσο, περίπου τρεις Βιετναμέζοι φέρονται να βγήκαν στην παραλία για μπάνιο, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να παρασυρθούν από τα κύματα και να πνιγούν στη θάλασσα περίπου 20 μέτρα από την ακτή.

Ναυαγοσώστες και καλοί Σαμαρείτες που ήταν κοντά έσπευσαν αμέσως να σώσουν την οικογένεια και να τους φέρουν στην ακτή, αλλά δεν κατάφεραν να τα καταφέρουν εγκαίρως, ενώ ένας άλλος τουρίστας, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας, επέζησε από θαύμα.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Τουριστική αστυνομία του Πουκέτ

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.