Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο του Πουκέτ μετά από επίθεση που φέρεται να επιτέθηκε με σπαθί σε φρουρό

Πουκέτ -

  Ένας 27χρονος άνδρας πέθανε ενώ ένας άλλος άνδρας τραυματίστηκε μετά από καυγάδες και πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σήμερα το πρωί (1η Αυγούστου) στις 5:30 π.μ. σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην οδό Μπανγκόκ στο Talad Yai κοντά στο Saphan Hin.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άτομα έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν δύο τραυματίες. Ένας 27χρονος που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως «Got» είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα στο στήθος του. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του σε τοπικό νοσοκομείο. Στο σημείο βρέθηκε και ένα ξίφος, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας 35χρονος άνδρας που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως «Odd» που είναι φύλακας νυχτερινού κέντρου παρουσιάστηκε στην αστυνομία με ένα όπλο. Είπε στην αστυνομία ότι ο Γκοτ μάλωνε και μάλωνε με γυναίκες στο νυχτερινό κέντρο.

Ο Odd δήλωσε ότι προσπάθησε να σταματήσει τον Got αλλά ο Got του επιτέθηκε με το σπαθί. Ο Got κατάφερε να κόψει τον Odd πριν ο Odd χρησιμοποιήσει το όπλο του για να πυροβολήσει στον Got σε αυτό που ο Odd αποκαλούσε αυτοάμυνα. Δεν είναι σαφές εάν ο Odd είχε νόμιμη άδεια για το όπλο ή πώς ή γιατί ο Got είχε μαζί του ένα σπαθί στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Το όνομα του νυχτερινού κέντρου αποκρύφτηκε επίσης από την αστυνομία εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.