Οι έντονες βροχοπτώσεις στο Πουκέτ προκαλούν πλημμύρες στους δρόμους

Πουκέτ -

Πολλοί δρόμοι στο Πουκέτ και στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ έχουν πληγεί από πλημμύρες μετά από έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σε όλο το Πουκέτ από σήμερα το πρωί (Αύγουστος 1).

Η βροχή ξεκίνησε περίπου στις 7:00 το πρωί και συνεχίστηκε όλη την ημέρα. Πολλές περιοχές πλημμύρισαν οι οποίες συνήθως πλημμυρίζουν μετά από δυνατή βροχή στο Πουκέτ, όπως: στον δρόμο Phra Phuket Kaew στο Kathu στο Paklok, στο Thalang, στην πόλη του Πουκέτ και στο Soi Pha Neang.

Αστυνομικοί της Τροχαίας και της Αστυνομίας βοήθησαν για να κατευθύνουν τους οδηγούς στην κυκλοφορία. Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν σημαντικές ζημιές ή τραυματισμοί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.