Η Anna Sueangam-iam στέφθηκε Μις Υφήλιος Ταϊλάνδη 2022 στην Μπανγκόκ το Σαββατοκύριακο

Μπανγκόκ -

Η Anna Sueangam-iam, 23 ετών, στέφθηκε Miss Universe Thailand 2022 που πραγματοποιήθηκε στο True Icon Hall των εμπορικών κέντρων Iconsiam το βράδυ του Σαββάτου, 30 Ιουλίου.

Η Άννα, η οποία ήταν επίσης επίσημα γνωστή ως ηθοποιός για το Channel 8, θα εκπροσωπήσει επίσης την Ταϊλάνδη στο Miss Universe 2022 στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

Το σόου της Μις Ταϊλάνδη Universe ξεκίνησε με 29 διαγωνισμούς να επιδεικνύουν τις ομορφιές τους στη σκηνή. Μόνο πέντε καλλονές επιλέχθηκαν για τον τελικό γύρο.

Η Άννα κέρδισε το στέμμα μετά το τμήμα των ερωτήσεων, ακολουθούμενη από τη Nicolene Limsnukan ως πρώτη επιλαχούσα, τον Kanyalak Nookaew ως δεύτερη επιλαχούσα, την Suchata Chuangsri ως τρίτη επιλαχούσα και τη Renita Veronica Pagano ως τέταρτη επιλαχούσα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 ατόμου και σε εσωτερικό χώρο

Στον τελευταίο γύρο της ενότητας ερωτήσεων, η Άννα ρωτήθηκε εάν έχει μόνο μία ευκαιρία να κάνει δωρεά σε μια καλύτερη κοινότητα, ποια θα επέλεγε να υποστηρίξει μεταξύ της Δημόσιας Υγείας, της Παιδείας ή του Περιβάλλοντος και γιατί.

Η Άννα επέλεξε την «Εκπαίδευση», με το σκεπτικό ότι η εκπαίδευση είναι θεμελιώδης για όλες τις πηγές. Είπε: «Είτε πρόκειται για το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία ή οτιδήποτε άλλο, όλα ξεκινούν από την εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, θα ήθελα όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην εκπαίδευση. Γιατί πιστεύω ότι η εκπαίδευση θα αναπτύξει τη χώρα και τις γνώσεις κάθε παιδιού. Ευχαριστώ."

Η Άννα, παρά το πρώτο όνομα, είναι εκατό τοις εκατό Ταϊλανδή και δεν είναι ξένη σε μια δύσκολη ανατροφή. Και οι δύο γονείς της ήταν συλλέκτες σκουπιδιών στην Μπανγκόκ και η Άννα δεχόταν bullying από συμμαθητές που την αποκαλούσαν «Miss Garbage».

Τι ανατροπή είχε.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Miss Universe Thailand

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/