Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από κατάρρευση γέφυρας υπό κατασκευή στο δρόμο Rama 2 στο Samut Sakhon χθες το βράδυ

Samut Sakhon -

Το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων επιταχύνει την έρευνα και παρέχει θεραπείες για τις οικογένειες των τραυματιών και των νεκρών σε κατάρρευση δοκού γέφυρας στον δρόμο Rama 2 στην περιοχή Mueang της επαρχίας Samut Sakhon χθες το απόγευμα, 31 Ιουλίου.

Ο Sarawut Songsivilai, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων, αποκάλυψε ότι τη στιγμή του θανατηφόρου δυστυχήματος, οι επόπτες και οι εργάτες οικοδομών ετοίμαζαν την περιοχή για να ρίξουν τσιμέντο για την κατασκευή του νέου δαπέδου της γέφυρας αφού έσπασαν το κατεστραμμένο. Ξαφνικά, μια κρεμαστή δοκός στο τέλος της γέφυρας κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε τρία διερχόμενα αυτοκίνητα στην οδό Rama 2.

อัปเดต เร่ง เยียว ยา ผู้ เสียหาย คาน สะพาน หล่น บน ถนน พระ ราม 2

Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον δύο άνθρωποι επιβεβαιώθηκαν νεκροί, μεταξύ των οποίων ένας επιβάτης αυτοκινήτου και ένας υπάλληλος της εθνικής οδού, και δύο επιβεβαιώθηκαν τραυματίες, μεταξύ των οποίων εργάτες οικοδομών, και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Vipharam.

Οι υπεύθυνοι της εθνικής οδού διέταξαν το κλείσιμο της κύριας λωρίδας εισερχόμενης κυκλοφορίας για εξέταση και την προσωρινή διακοπή της κατασκευής της γέφυρας αναστροφής αμέσως μετά το συμβάν. Θα αναπτυχθούν ειδικοί για να επιθεωρήσουν κατασκευαστικά μέρη, υλικά, μηχανήματα και εξοπλισμό καθώς και την ετοιμότητα του προσωπικού. Εάν κάποιο μέρος διαπιστωθεί ότι δεν είναι ασφαλές, η κατασκευή θα διαταχθεί να σταματήσει αμέσως.

แผ่น ปูน บน สะพาน กลับ รถ อยู่ ระหว่าง การ บำรุง หล่น ทับ รถ ตาย ตาย 2 เจ็บ 2

Ένας κύριος μάρτυρας που ήταν γυναίκα επιβάτης ενός διερχόμενου φορτηγού αποκάλυψε ότι αυτή και η οικογένειά της πήγαιναν στο σπίτι από την επαρχία Samut Songkhram όταν ένα κομμάτι ξηρού τσιμέντου έπεσε πάνω σε ένα σεντάν μπροστά της και σε ένα μπροστινό μέρος του φορτηγού της. Ευτυχώς, όλοι οι άνθρωποι στο αυτοκίνητο ήταν ασφαλείς αλλά τρόμαξαν με αυτό που συνέβη.

Οι αρχές της εθνικής οδού εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και σε όσους τραυματίστηκαν σε αυτό το περιστατικό και δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την έρευνα εντός 14 ημερών αυστηρά.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Bangkokbiznews

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/