Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση της Asiana Airlines με Νοτιοκορεάτες τουρίστες

Πουκέτ -

Η πρώτη πτήση από την Asiana Airlines με Νοτιοκορεάτες τουρίστες μετά την ανακούφιση της κατάστασης του Covid-19 έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Χθες (28 Ιουλίουth) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και το προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση από την Asiana Airlines με Νοτιοκορεάτες τουρίστες., άλλη μια απευθείας πτήση από τη Σεούλ προς το Πουκέτ.

Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 180 επιβάτες που έφτασαν στον διεθνή τερματικό σταθμό.

Τον Ιούλιο 22nd στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και το προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση από τις νοτιοκορεατικές αεροπορικές εταιρείες «JINAIR», μια απευθείας πτήση από τη Σεούλ προς το Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.