Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Πουκέτ με 869 χάπια μεθαμφεταμίνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και πολλά όπλα

Πουκέτ -

Τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν με συνολικά 869 χάπια μεθαμφεταμίνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ένα χειροποίητο τουφέκι και ένα χειροποίητο όπλο.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει αυτή την εβδομάδα ότι συνέλαβε τέσσερις υπόπτους που είναι:

  1. Ο Athiwat 'Gift' Sanae, 28 ετών, από το Rawai συνελήφθη στο Rawai. Του κατασχέθηκαν 33.64 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και τέσσερα χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

2. Ο Chakrit 'Sordik' Kongkarob, 31 ετών, από το Rawai συνελήφθη στο Rawai. Του κατασχέθηκαν 25.45 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 794 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα χειροποίητο όπλο με σφαίρες. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

3. Ο Subbandit 'Dit' Tanubamroong, 41 ετών, από το Chalong συνελήφθη στο Chalong. Του κατασχέθηκαν 1.57 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 61 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα χειροποίητο τουφέκι. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και παράνομη οπλοκατοχή.

4. Ο Phonthep 'Iew' Thep Jampa, 33 ετών, από το Chalong συνελήφθη στο Chalong. Του κατασχέθηκαν 10 χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.