Το Συμβούλιο Φαρμακευτικών της Ταϊλάνδης προτρέπει την κυβέρνηση να ελέγξει τη χρήση μαριχουάνας εκτός από ιατρικούς σκοπούς, να σταματήσει την ελεύθερη φύτευση και καλλιέργεια

Μπανγκόκ -

Το Συμβούλιο Φαρμακευτικών της Ταϊλάνδης σήμερα, 29 Ιουλίου, εξέδωσε μια δήλωση, καλώντας την κυβέρνηση να ελέγξει τη χρήση μαριχουάνας που δεν προορίζεται για ιατρικούς σκοπούς και να αναστείλει τη δωρεάν φύτευση και καλλιέργεια μαριχουάνας.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Σουπανάι Πρασέρτσουκ δήλωσε ότι το Συμβούλιο Φαρμακευτικών ανέκαθεν υποστήριζε την αποποινικοποίηση της κάνναβης και της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς. Ωστόσο, μετά τη νομιμοποίηση, αναφέρεται κατάχρηση και κατάχρηση της φύτευσης για ψυχαγωγικούς σκοπούς ενώ τα μέτρα και οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης είναι αδύναμα, προκαλώντας καθημερινή σύγχυση στο κοινό.

Σύμφωνα με τη δήλωση, το Συμβούλιο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι συνεργαζόταν στενά με τον λαό, θα ήθελε η κυβέρνηση να προχωρήσει στα εξής:

  1. Αναστολή της δωρεάν φύτευσης μαριχουάνας χωρίς κατάλληλους ελέγχους. Τα τρέχοντα μέτρα που εφαρμόζονται δεν εφαρμόζονται σωστά.
  2. Σταματήστε να χορηγείτε τις πωλήσεις ανθέων κάνναβης στο κοινό. Η διανομή πρέπει να είναι νομιμοποιημένη και γραμμένη με σαφείς τοποθεσίες διανομής καθώς και περιορισμένες ποσότητες και ομάδες ατόμων που θα μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν/αγοράσουν.
  3. Παραγγείλετε τους μεταποιητές τροφίμων να ειδοποιούν σωστά τα τρόφιμα και τα ποτά τους που περιέχουν κάνναβη και να επισημαίνονται στους καταναλωτές.
  4. Παρακολουθήστε και θεραπεύστε ασθενείς που επηρεάστηκαν από την κατανάλωση μαριχουάνας (τόσο σκόπιμα όσο και ακούσια) σε όλες τις περιοχές σε εθνικό επίπεδο.

5. Σταματήστε να οργανώνετε δραστηριότητες που είναι πιθανό να προκαλέσουν παρεξήγηση για ψυχαγωγικούς σκοπούς, καθώς και οποιεσδήποτε δραστηριότητες προώθησης μεταξύ ευάλωτων ομάδων, παιδιών ή ασθενών με προβλήματα υγείας.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.