ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεκρός ηλικιωμένος Αμερικανός βρέθηκε στην παραλία Yanui που πιστεύεται ότι έπεσε από βράχο κοντά στο σημείο θέασης

Rawai -

  Η αστυνομία της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε κοντά στην παραλία Yanui χθες το πρωί, 27 Ιουλίου, ήταν ένας Αμερικανός, 73 ετών, ο οποίος πιστεύεται ότι έπεσε από βράχο κοντά σε σημείο θέασης στο Rawai.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα πτώμα ενός ξένου άνδρα αγνώστου ταυτότητας βρέθηκε κοντά σε παραλία στο Rawai σήμερα το πρωί (27 Ιουλίουth).

Ο αντισυνταγματάρχης Eakkachai Siri της τουριστικής αστυνομίας του Πουκέτ είπε στο Phuket Express χθες το απόγευμα (27 Ιουλίουth), «Το σώμα του άνδρα αναγνωρίστηκε αργότερα ως Αμερικανός, 73 ετών (Το Phuket Express δεν αποκαλύπτει το όνομά του). Έφτασε στην Ταϊλάνδη στις 11 Ιουλίουth. Έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο στο Nai Harn, Rawai.”

«Το σώμα του βρέθηκε ανάμεσα σε μεγάλους βράχους κοντά στο Windmill Viewpoint στην παραλία Naiharn. Στο σώμα του δεν βρέθηκαν σημάδια μάχης ή σύγκρουσης». Ο αντισυνταγματάρχης Eakkachai πρόσθεσε.

«Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ο Αμερικανός μπορεί να έπεσε από βράχο κοντά στο σημείο θέασης. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου επιβεβαιώνονται μέσω πλάνα CCTV που ελέγχεται. Η πρεσβεία και η οικογένειά του έχουν ενημερωθεί». κατέληξε ο αντισυνταγματάρχης Eakkachai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.