ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας 40χρονος άνδρας στο Πουκέτ ύποπτος για ευλογιά πιθήκων βρέθηκε αρνητικός

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πουκέτ –

Ένας 40χρονος Ταϊλανδός που επισημάνθηκε ως άτομο που ανησυχεί για τα αποτελέσματα του τεστ ευλογιάς των πιθήκων τον επιβεβαιώνει ως αρνητικός.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι γιατροί αρχικά πιστεύουν, ωστόσο, ότι μπορεί να είχε μολυνθεί από ανεμοβλογιά αντί από ευλογιά των πιθήκων.

Σήμερα (28 Ιουλίουth) ο επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ (PPHO) Δρ. Kusak Kukiattikoon είπε στο Phuket Express, «Λάβαμε το αποτέλεσμα της δοκιμής του ιού της ευλογιάς των πιθήκων PCR σε πραγματικό χρόνο του ασθενούς που δείχνει αρνητικός. Ο ασθενής ΔΕΝ έχει μολυνθεί από ευλογιά των πιθήκων».

«Παρακαλώ μην πανικοβάλλεστε και μην πιστεύετε φήμες. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις σωστές πληροφορίες από τις επίσημες πηγές." Ο Δρ Κουσάκ κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.