Ο δεύτερος ασθενής με ευλογιά των πιθήκων στην Ταϊλάνδη επιβεβαιώθηκε στην Μπανγκόκ, αναφέρει σήμερα το υπουργείο Δημόσιας Υγείας

Εθνική -

Ο δεύτερος ασθενής με ευλογιά των πιθήκων της Ταϊλάνδης βρέθηκε στην Μπανγκόκ, επιβεβαίωσε ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul σήμερα το απόγευμα, 28 Ιουλίου.

Ο υπουργός είπε στο Associated Press γύρω στις 2:30. ότι το Τμήμα Ιατρικών Επιστημών εξέτασε το εργαστηριακό τεστ σε ύποπτο ασθενή που πλέον επιβεβαιώνεται ως το δεύτερο κρούσμα της ευλογιάς στη χώρα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο ασθενής είναι ένας 47χρονος Ταϊλανδός, που ζει στην Μπανγκόκ, ο οποίος έχει ιστορικό ομοφυλοφιλικών σεξουαλικών πρακτικών με αλλοδαπό. Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να έχει ύποπτα συμπτώματα στις 12 Ιουλίου. Δύο ημέρες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πυρετό, πόνο στο σώμα και πρησμένους λεμφαδένες. Μια εβδομάδα αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν εξανθήματα στα γεννητικά όργανα, στο σώμα, στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια του. Ως εκ τούτου, αναζήτησε εξέταση στο νοσοκομείο Wachira.

Προς το παρόν, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Οι αρχές διενεργούν έρευνα για την υγεία των στενών επαφών του και τους πηγαίνουν για παρατηρήσεις συμπτωμάτων για τουλάχιστον 21 ημέρες.

Ο Δρ Opas Karnkawinpong, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων, πρόσθεσε ότι υπάρχουν τώρα 10 άτομα που βρίσκονται σε στενή επαφή και τα μέλη της οικογένειάς του ζουν στο ίδιο σπίτι. Όλοι τους τώρα δοκιμάζονται. Εν τω μεταξύ, η ανακριτική ομάδα αναζητά επειγόντως περισσότερες από τις επαφές του για περαιτέρω εξέταση.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/