Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης αποσύρει την εντολή του προς την αστυνομία της Ταϊλάνδης να συλλάβει πωλητές κάνναβης χωρίς την κατάλληλη άδεια

Εθνική -

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας χθες το απόγευμα, 27 Ιουλίου, απέσυρε την επιστολή του προς τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης ζητώντας τη σύλληψη πωλητών κάνναβης χωρίς την κατάλληλη άδεια, λέγοντας ότι χρειάζεται πιο διεξοδική εξέταση.

Η επιστολή που είχε προηγουμένως απευθυνθεί στον Γενικό Επίτροπο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης αναφέρθηκε οι αρχές να ασκήσουν άμεσες νομικές διώξεις εναντίον ερευνητών, πωλητών, εξαγωγέων και μεταποιητών κάνναβης που δεν κατέχουν νόμιμες άδειες.

Ο Δρ Yongyot Thammawut, γενικός διευθυντής του Τμήματος Παραδοσιακής και Εναλλακτικής Ιατρικής της Ταϊλάνδης, είπε χθες στο Associated Press ότι η σειρά πρέπει να διορθωθεί και να διευκρινιστεί για καλύτερη αμοιβαία κατανόηση, ειδικά με βάση τέσσερα θέματα, όπως:

1. άτομα που χρησιμοποιούν μαριχουάνα για ιατρικούς σκοπούς δεν πρέπει να επηρεάζονται.

2. Κανένα νομικό αποτέλεσμα ή αδικήματα δεν πρέπει να διεξαχθούν πριν από την ανακοίνωση.

3. Οποιαδήποτε ενέργεια από υπαλλήλους πρέπει να διευκρινιστεί και

4. Η κάνναβη και η κάνναβη είναι φυτά που πλέον γίνονται πολύτιμα για οικονομικούς και ιατρικούς σκοπούς. Η απώθησή τους ως ναρκωτικά θα υποτιμήσει τα φυτά, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Η ανάκληση θα στοχεύει επίσης στη μελέτη και την ανακοίνωση των λουλουδιών κάνναβης και των τμημάτων των φυτών με υψηλή περιεκτικότητα σε THC ως ελεγχόμενα βότανα. Η μελέτη θα διεξαχθεί από τον γενικό διευθυντή Yongyot και τους επικεφαλής των επαρχιακών γραφείων υγείας.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/