Χρόνια πολλά στην Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα τον Βασιλιά από την ομάδα TPN/Pattaya News

Ταϊλάνδη -

Αυτή την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, σηματοδοτεί τα 70α βασιλικά γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn. Η ημέρα αναγνωρίζεται επίσης ως εθνική εορτή με σημαντικές θρησκευτικές και βασιλικές τελετές για τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά σε εθνικό επίπεδο.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1952, στη Βίλα Ambara, στο παλάτι Dusit, στην Μπανγκόκ. Είναι ο μόνος γιος, το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά, του βασιλιά Bhumibol Adulyadej και της βασίλισσας Sirikit.

Σε ηλικία 20 ετών, έγινε διάδοχος από τον πατέρα του, την Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα, τον μεγάλο βασιλιά Μπουμιμπόλ. Κυβερνούσε ως βασιλιάς της Ταϊλάνδης από το 2016 όταν πέθανε ο πατέρας του μετά από 70 χρόνια βασιλείας.

Την ημέρα αυτή, τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένης της Μετανάστευσης, και τα κύρια τραπεζικά υποκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά και είναι πιθανές και άλλες διακοπές λειτουργίας προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn. Πορτρέτα και σημαίες συμβόλων της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά διακοσμούνται επίσης σε σπίτια, δημόσια κτίρια και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για να εκφράσουν την πίστη τους.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.