Οδηγός σκοτώθηκε μετά από ανατροπή φορτηγού στο Thalang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kusoldharm Rescue Foundation

Thalang -

Ένας οδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο μετά την ανατροπή του κοντέινερ του φορτηγού του στο Thalang σήμερα το πρωί (28 Ιουλίουth).

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 6:20 π.μ. στην οδό Thep Kasattri με κατεύθυνση νότια κοντά σε ένα βενζινάδικο. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα κοντέινερ είχε αποσπαστεί από το φορτηγό. Ζημιές υπέστησαν επίσης ένα δέντρο σε κεντρική κράτηση και οδική πινακίδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kusoldharm Rescue Foundation

Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Σακ, 34 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δρόμο έξω από το νταλίκα. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένας μάρτυρας που γνωρίζει την κατάσταση, αλλά δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός κατευθυνόταν προς την πόλη του Πουκέτ από το Κράμπι για να παραδώσει εμπορεύματα για ένα εμπορικό κέντρο. Το ελαστικό του φορτηγού έσκασε πριν ο οδηγός του φορτηγού χάσει τον έλεγχο. Το νταλίκα προσέκρουσε στο δέντρο προτού το κοντέινερ στο νταλίκι χωριστεί και ο οδηγός πεταχτεί από το όχημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kusoldharm Rescue Foundation

Ωστόσο, η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kusoldharm Rescue Foundation

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.